U BENT PARTICULIER

Voor particulieren kunnen wij een aantal zaken regelen op een vakkundige en geldbesparende wijze.
• Overlijdensrisicodekking
• Aanvullende AOV
• Vrijkomend lijfrentekapitaal
• Gouden Handdruk (voor 2014)

U bent particulier en u heeft een overlijdensrisicoverzekering nodig naast uw hypotheek of als nabestaandenvoorziening in privé.
Door een aantal factoren zijn de risicoverzekeringen de laatste jaren flink goedkoper geworden, zowel voor rokers als niet-rokers. Wilt u een dergelijke verzekering voor het eerst afsluiten, of overweegt u uw bestaande verzekering om te zetten naar een goedkopere, dan is het de moeite waard om via de mail contact met ons op te nemen.
Wij werken met veel maatschappijen op dit gebied, en realiseren verzekeringen vanaf  €  395,- per polis. Dat betreft dan een eenmalige factuur, in de producten zit geen provisie van welke aard dan ook. Een abonnementstarief voor risicoverzekeringen kennen wij niet.
U weet dus precies waar u aan toe bent.

U bent particulier en werknemer
Indien er sprake is van een meer dan gemiddelde opleiding en een meer dan gemiddeld inkomen, dan is het goed om na te denken over een aanvullende AOV voor werknemers, op basis van beroepsarbeidsongeschiktheid. De WIA heeft u in veel gevallen weinig te bieden, zeker gezien het criterium gangbare arbeid. Wij hebben een aantal mogelijkheden voor AOV met een beroepsdekking voor werknemers.

U bent particulier en uw lijfrenteverzekering of bancaire lijfrente komt binnenkort tot uitkering
U heeft in het verleden één of meerdere lijfrente polissen gesloten, al dan niet tegen een koopsom. Binnenkort is het moment daar dat u moet gaan kiezen welke lijfrente u gaat aankopen. De ervaring leert dat er grote verschillen bestaan in de hoogte van de lijfrente-uitkeringen bij de diverse aanbieders, zowel bij de verzekeraars als bij de banken. Voor een inleg vanaf € 100.000,- doen wij onderzoek bij diverse aanbieders. Het hoogst te behalen rendement en de betrouwbaarheid van de financiële instelling is daarbij het uitgangspunt.
De onafhankelijkheid van De Raadslieden van Hattem garandeert u de beste aanbieding in de markt die het meest aansluit bij de door u gewenste situatie.
Ook hier werken we uiteraard met producten zonder provisie en een vaste eenmalige vergoeding.

U bent particulier en u heeft in het verleden een Gouden Handdruk ( voor 2014) ontvangen die is ondergebracht bij een bank of een verzekeraar
Deze situatie is te vergelijken met een lijfrenteverzekering of bancaire lijfrente die tot uitkering komt. Er komt een bedrag beschikbaar waarvoor een lijfrente of een periodieke uitkering dient te worden aangekocht, direct ingaand of uitgesteld (uitstel tot maximaal het jaar waarin u 65 jaar zult worden). De fiscaal-juridische achtergrond is evenwel een totaal andere dan bij een “gewone” lijfrenteverzekering of een bancaire lijfrente.
Ook hier is van toepassing dat de Raadslieden van Hattem voor u op zoek gaan naar de beste aanbieding in de markt. En dat voor een vaste prijs.